Slide Xerox geeft kleur
aan uw communicatie

U kunt bij Xerox terecht voor alles op het gebied van grafische dienstverlening en on- en offline communicatie

Als partner van de Rijksoverheid verzorgen wij de opmaak, het printen en drukken van allerlei soorten communicatiemiddelen voor in- en extern gebruik. Denken ook met u mee op het gebied van digitale toegankelijkheid, duurzaamheid (o.a. qua papiersoorten) en slimme printoplossingen.

Projecten

Onze projecten raken het leven van 17 miljoen mensen. Een kleine greep uit onze opdrachten voor de Rijksoverheid.

Jongerenbundel voor het ministerie van VWS

We mochten advies geven bij de productie van een jongerenbundel. Over het papier, het kleurgebruik en welke risico’s de opmaak met zich meebrengt. Maar ook over de lijntekening op de spreads en hoe om te gaan met het neonkleurige verloop op de pagina’s.

Website Frysian Flag

Tijdens deze grote internationale oefening trainen Nederlandse gevechtsvliegers samen met buitenlandse partners op inzet in een grootschalig conflict. Sinds de Russische invasie in Oekraïne is verdediging van het NAVO-grondgebied- en luchtruim een stuk minder denkbeeldig en is het belangrijk dat bondgenoten goed op elkaar ingespeeld moeten zijn.

Signing kazerne ‘t Harde

Raamverduisteringsfolie en logo beplakking gevel kazerne ‘t Harde. Naast logo beplakking, en verduisteringsfolie beletteren we ook aan de buiten- en binnenzijde van panden.

RIVM zelftests mailing

Xerox kreeg de opdracht om 8,2 miljoen brieven te voorzien van een specifieke QR code, waarmee de burger rechtstreeks in een bestelportal de bestelling van de 2 zelftesten kon doen. Zowel deze applicatie als het fulfilment werd door Xerox in samenwerking met partners gerealiseerd.

Week tegen de Eenzaamheid

De Week tegen de Eenzaamheid wordt in het kader van het Actieprogramma Eén tegen eenzaamheid georganiseerd door het ministerie van VWS. Tijdens de week zijn er elk jaar honderden activiteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen.

Diversity Day

Voor Diversity Day van 2021 nodigde de Rechtspraak de Amsterdamse stadsdichter Gershwin Bonevacia uit om een gedicht te maken. Dit gedicht, Kaders, droeg hij voor bij rechtbank Amsterdam en het filmpje daarvan is destijds op het landelijk intranet gepubliceerd.

Werken bij DJI

DJI heeft een nieuwe arbeidscommunicatiecampagne ontwikkeld met een grote range aan communicatiemiddelen. Wij zijn in een vroeg stadium samen met de klant en het bureau wat de campagnestrategie heeft ontwikkeld en uitgewerkt, bij deze omvangrijke campagne betrokken geweest en geadviseerd t.a.v. de uitvoering van alle middelen.

Personeelsblad Overal

Het personeelsblad van het Ministerie van Infrastuctuur en Waterstaat verschijnt 2x per jaar. Het blad wordt in een oplage van 14.500 stuks gedrukt en naar de huisadressen van medewerkers gestuurd. Er is qua papiersoort voor printspeed gekozen wat op een milieubewuste wijze is geproduceerd.

Herstel Toeslagen (UHT)

In deze folder wordt er aan de burger uitgelegd wat er gebeurt nadat men zich heeft gemeld bij Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen. Er wordt opnieuw gekeken naar de kinderopvang vanwege problemen in het verleden. Het UHT doet dit samen met de burger.

Xerox

Xerox en Veiligheid

Werken voor de Rijksoverheid brengt natuurlijk met zich mee dat we alle aspecten qua veiligheid als hoogste prioriteit in
onze werkprocessen meenemen. De veiligheid van het werken met Xerox bestaat uit
Beveiligd proces volgens ISO 27001 certificering
VOG verklaring van alle medewerkers
Secure SFTP server om bestanden te uploaden
Beveiligde verwerkingsovereenkomst
Geheimhouding