1. Home
  2. >
  3. Innovaties
  4. >
  5. Direct mail

Slide Direct mail

Het is een krachtige vorm van communicatie die in de afgelopen jaren altijd stand heeft gehouden.

Tegenwoordig kunnen we een dergelijke mailing ook digitaal versturen waarmee we een geselecteerde doelgroep kunnen bereiken op het moment dat u dat wilt. E-mails worden goed gelezen en nauwelijks overgeslagen waardoor u met relatief lage kosten erg succesvol kunt zijn!

Xerox

Opmaak en verzending

De e-mailbief en bijlage ( PDF) worden door ons volgens de laatste huisstijlrichtlijnen in een HTML-formaat opgemaakt op basis van uw briefing. Na de opmaak wordt de e-mail- en bijlagetemplate samengevoegd aan de hand van het databestand dat door u wordt aangeleverd. Na goedkeuring start de verzending van de campagne. We gebruiken geavanceerde sjabloondocumenten waardoor het bericht goed leesbaar is op elk apparaat én er professioneel uitziet.

Xerox

Rapportage en controle

Na de campagneperiode zorgen wij voor een gedetailleerde rapportage. We registeren hoeveel ontvangers de mail openen en erop doorklikken waarmee we u concreet kunnen laten zien hoe de email ontvangen is door de doelgroep. Voor alle adressen die het bericht niet ontvangen of geopend hebben bieden wij 2 opties aan. We kunnen aan de niet ‘geopende bijlage mailadressen’ een reminder e-mail sturen. Daarnaast kunnen we ook een geprinte versie per post versturen.

Xerox

Veiligheid

Xerox heeft een volledig eigen infrastructuur in Nederland en beheert álle gegevens die veilig worden opgeslagen op twee redundante datacenters. Dat betekent dat de data niet de grens overgaat en dat het proces van de bulk e-mail volledig AVG-compliant (beschermd) is. Onze hele dienstverlening is ISO27001gecertificeerd. Onze werkwijze en het platform is in overeenstemming met de eisen van internationale richtlijnen in cybersecurity. Dat geldt ook voor alle processen rondom het ontwikkelen en onderhouden van het gebruikte platform.

Wij hebben de voordelen van digitale mail voor u op een rijtje gezet

Klik hier voor onze volledige werkwijze in een handig pfd-document.

DOWNLOAD BROCHURE DIRECT MAIL

De workflow van een basiscampagne.

Animatie van de workflow bij een basiscampagne.