1. Home
  2. >
  3. Duurzaamheid
  4. >
  5. Diversiteit en inclusie

Slide Diversiteit en inclusie

Diversiteit, inclusie en betrokkenheid zijn een essentieel
onderdeel van onze cultuur

Onze lange geschiedenis van het bevorderen van diversiteit in onze gelederen begon meer dan een halve eeuw geleden met het leiderschap van één man: Joseph C. Wilson, de eerste CEO van het hedendaagse Xerox. Dankzij zijn visie werd diversiteit een onderdeel van onze kernwaarden.

Tegenwoordig hebben we een van de meest uiteenlopende personeelsbestanden ter wereld. Door diversiteit van achtergronden en perspectieven kunnen we op verschillende manieren naar ons bedrijf kijken, wat leidt tot innovatieve producten voor onze klanten en boeiender werk voor onze mensen.

En elke dag leren we iets en passen we ons aan. We ontwikkelen en onderhouden een wereldwijd personeelsbestand en toeleveringsketen waarbij de verschillende mensen en gemeenschappen die we van dienst zijn worden vertegenwoordigd en verbonden. In de veranderende, verbonden wereld van vandaag zijn onze gedeelde beloften om elkaar te respecteren en naar elkaar te luisteren nog steeds cruciaal voor ons succes.

Afbeelding van mensen met diverse etnische achtergrond

Brochure over wereldwijde diversiteit, inclusie en betrokkenheid

DOWNLOAD BROCHURE DIVERSITEIT

Diversiteit, inclusie en betrokkenheid : strategie in actie

Diversiteit, inclusie en betrokkenheid zijn niet alleen maar woorden op papier; ze zijn een onderdeel van onze kernwaarden en de manier waarop we zaken doen. Door teamwork, professionaliteit, respect en inclusie creëren we een omgeving waar onze mensen hun doelen kunnen bereiken en onze klanten succesvoller kunnen maken.

We erkennen dat groeiende diversiteit en inclusie alleen kunnen worden gehandhaafd als onze werkplek nieuwe manieren van probleemoplossing en verschillende denkwijzen bevordert en aanmoedigt.